Meld je nu aan!

Ben jij tussen de 16 en 24 jaar oud en ben jij obsessed met Instagram en TikTok? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar jongeren die willen meedenken en content willen creëren voor de socials van Project Future.

Wat is Project Future?
Project Future is een project van de Provincie Limburg. Het is speciaal opgezet voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar die nog niet precies weten wat ze met hun toekomst willen. Zij krijgen de kans om vrijwillig aan de slag te gaan bij een toffe maatschappelijke organisatie naar keuze. Ze gaan hun talenten ontdekken terwijl ze iets goed doen voor een ander.

Wat ga je doen?
Samen gaan we de socials van Project Future tot een succes maken! Je denkt mee over welke content jongeren zoals jij zou aanspreken én gaat deze content ook creëren. Je krijgt briefings en gaat vervolgens aan de slag met het uitvoeren hiervan. De ene keer maak je een TikTok, de andere keer een video of foto. In totaal zul je ongeveer één tot twee uur per week bezig zijn voor Project Future.

What’s in it for you?
Jij krijgt de kans om samen te werken met andere like-minded jongeren. Daarnaast ben je met iets bezig wat je leuk vindt, terwijl je een positieve maatschappelijke bijdrage levert.

Doe mee!
Je mag je alleen, als duo of als groep van maximaal vier personen aanmelden. Meld je aan door het onderstaande formulier in te vullen.