Zorg&Co

Sector: Zorg

Plaats: Venlo

Wie zijn we?
De Coöperatie Zorg&Co bestaat ruim 11 jaar en het hoofdkantoor is gevestigd in Elsloo. De coöperatie ondersteund zzp’ers in de zorg en doet dit vanuit onder en hoofd aannemerschap. Vanuit hoofd aannemerschap hanteert de coöperatie de visie dat alleen werken vanuit de vraag daadwerkelijk de juiste ondersteuning is voor de burgers/ klant of zorgvrager. Dit betekent dat we als coöperatie de zzp’ers faciliteren om vooral participatie, burger initiatieven te ondersteunen waar de vraag leidend is.

Onze coöperatie ondersteund alle beroepen in de zorg en binnen verschillende werkvelden. Vanuit enkele locaties kan de coöperatie ook ondersteunen waarbij ook andere aandachtsvelden gelden te denken aan administratie, communicatie, gastvrouw/ man ( receptie ) keuken en horeca, groen voorziening, huishoudelijke activiteiten, welzijn activiteiten, ondersteuning bij creëren van sfeer, ondersteuning bij mobiliteit, technologie, ergonomische en bouwkundige zaken.

Wat ga je doen?
De coöperatie kijkt naar jou en jouw drive en niet naar diploma’s etc. Vanuit jouw kracht en energie willen we met jou ontdekken waar je goed in bent en hoe jij dit kan ontwikkelen tot een professie met alle regels die daar bij horen. We schuwen niet om grenzen op te zoeken en samen met jou nieuwe wegen in te slaan waarbij ons doel blijft het moet een win / win opleveren waarbij jij de koers bepaald en zelf verantwoordelijk bent en blijft. Binnen deze visie heb je een groot speelveld aan mogelijkheden en dagen we je vooral uit ook creatief te zijn.

Je komt in een club mensen die allemaal op deze manier gestart zijn bij de coöperatie en een eigen plek en rol gevonden hebben die bij hen past.

Wil je graag meer weten over Project Future? Neem dan gerust contact met ons op!

Als je je gegevens achter laat, bellen we je zo snel mogelijk terug. Natuurlijk kun je ook even een mailtje of whats app bericht sturen!

info@projectfuture.nl
06-40905020

Vragen? Laat je gegevens achter

We bellen je terug

De start van nieuwe initiatieven is uitgesteld tot ten minste 2 juli a.s..

Je kunt je wel blijven aanmelden!