Wonen Limburg

Sector: Woningcorporatie

Plaats: Roermond

Wie zijn we?
Wonen Limburg is met 26.000 huizen en 250 medewerkers de grootste woningcorporatie van Limburg. We bieden mensen een thuis. Dat is meer dan een dak boven het hoofd. We zetten ons in om wijken en buurten leefbaar te houden. Om mensen een fijne woonplek te bieden. In de eerste plaats zijn we er vooral voor mensen met een laag inkomen. Maar ook bewoners met een iets hoger inkomen kunnen bij ons terecht voor een betaalbare huurwoning. Onze hoofdactiviteit is het verhuren van woningen. De meest belangrijke activiteit daarna is het zorgdragen voor leefbare wijken.

Wat ga je doen?
Wonen Limburg wil graag talentgericht werken. Daarom staat niet elke functieinhoud 100% vast, maar is daar ruimte om je talent te ontwikkelen en toe te passen.. Naast de vakinhoudelijkheid leer je je te verplaatsen in de situatie van andere mensen. Ook leer je eigenaarschap te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. In welk team je terecht komt is volledig afhankelijk van je eigen keuze. Binnen Wonen Limburg zijn ruime doorgroeimogelijkheden.

Wil je graag meer weten over Project Future? Neem dan gerust contact met ons op!

Als je je gegevens achter laat, bellen we je zo snel mogelijk terug. Natuurlijk kun je ook even een mailtje of whats app bericht sturen!

info@projectfuture.nl
06-40905020

Vragen? Laat je gegevens achter

We bellen je terug

De start van nieuwe initiatieven is uitgesteld tot ten minste 2 juli a.s..

Je kunt je wel blijven aanmelden!