VVV-Foundation

Sector: Sport

Plaats: Venlo

Wie zijn wij?

De VVV Foundation brengt mensen bij elkaar, zet hen in hun kracht en helpt hen om in topvorm te raken! De enorme aantrekkingskracht van sport én in het bijzonder van betaald voetbal speelt daarbij een belangrijke rol. Niets is zo gaaf om deel te nemen aan een project met bijeenkomsten en sportactiviteiten in het stadion, waarbij de profvoetballers van VVV-Venlo optreden als ambassadeurs en je ook nog eens het shirt van VVV mag dragen! De kracht van VVV-Venlo gaat nog verder. Naast de unieke topsportomgeving biedt VVV-Venlo bijvoorbeeld ook een enorm groot businessnetwerk. Daar waar mogelijk worden middels dit netwerk verbindingen gelegd tussen bedrijven, organisaties en deelnemers van projecten, bijvoorbeeld wanneer het gaat om mensen die op zoek zijn naar werk.

Wat ga je doen?

In het organiseren, uitvoeren en coördineren van onze projecten kun je ervaring opdoen door te assisteren bij de projectleiding of de helpen bij de uitvoering. Door de diversen doelgroepen  waarmee we werken kun je ervaren wat het is om te werken met senioren, maar ook het werken met jongeren en peuters. 

Wil je graag meer weten over Project Future? Neem dan gerust contact met ons op!

Als je je gegevens achter laat, bellen we je zo snel mogelijk terug. Natuurlijk kun je ook even een mailtje of whats app bericht sturen!

info@projectfuture.nl
06-40905020

Vragen? Laat je gegevens achter

We bellen je terug

De start van nieuwe initiatieven is uitgesteld tot ten minste 2 juli a.s..

Je kunt je wel blijven aanmelden!