Synthese

Sector: Zorg en welzijn

Plaats: Venray, Reuver, Gennep, Bergen, Horst

Wie zijn we?
Synthese is een welzijnsorganisatie in Noord- en Midden- Limburg met bijna 80 medewerkers en 200 vrijwilligers. Wij moedigen inwoners aan te vertrouwen op hun eigen kracht. Waar dat niet kan, organiseren we contact of maken we mensen wegwijs. Dat doen we laagdrempelig en eenvoudig. Wij maken de gemeenschappelijke kracht zichtbaar.

Wij bieden onder andere ondersteuning bij initiatieven in buurt, dorp of wijk en bij het vormgeven van een aangename leefomgeving. Voorbeelden van diensten die wij uit voeren zijn o.a. , jeugd en jongerenwerk, groepswerk, maatschappelijk werk, mantelzorgondersteuning, ondersteuning ouders en kinderen, gezinscoach, netwerkcoach.

Wat ga je doen?
Wij zoeken iemand die het project Future actief mee wil uitdragen naar jongeren en bedrijven. Iemand die meewerkt aan het organiseren van het project en een filmpje wil maken over het eerste traject; dat uiteindelijk een pr filmpje wordt om nieuwe jongeren en bedrijven enthousiast te maken.

Wil je graag meer weten over Project Future? Neem dan gerust contact met ons op!

Als je je gegevens achter laat, bellen we je zo snel mogelijk terug. Natuurlijk kun je ook even een mailtje of whats app bericht sturen!

info@projectfuture.nl
06-40905020

Vragen? Laat je gegevens achter

We bellen je terug

De start van nieuwe initiatieven is uitgesteld tot ten minste 2 juli a.s..

Je kunt je wel blijven aanmelden!