KBO Limburg

Sector: Vrijwilligersorganisatie

Plaats: Roermond

Wie zijn wij?

KBO Limburg is een door de Provincie Limburg erkende en gesubsidieerde Maatschappelijke Organisatie. Dat betekent dat ons beleid het beleid van de provincie moet versterken. Daarnaast is het onze taak alle senioren in Limburg een podium en een gezicht geven. Als zelfstandige vereniging is KBO Limburg aangesloten bij de KBO-PCOB, de grootste seniorenorganisatie van Nederland. KBO Limburg Is een vrijwilligersorganisatie. Bijna 3000 vrijwilligers zijn vrijwel dagelijks actief met het organiseren van activiteiten en het opkomen voor de belangen van senioren op lokaal en regionaal niveau. Dat doen ze hoofdzakelijk vanuit onze afdelingen, onmiskenbaar het hart en de kracht van de KBO.

Wat ga je doen?

Samen met collega’s werk je aan projecten en help je mee met het organiseren van allerlei activiteiten. Ook communicatiewerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat er een goede klik is en dat het werk bij je past. Zo zullen we bekijken waar jouw interesses liggen en hier zoveel mogelijk aansluiting bij zoeken.

Wil je graag meer weten over Project Future? Neem dan gerust contact met ons op!

Als je je gegevens achter laat, bellen we je zo snel mogelijk terug. Natuurlijk kun je ook even een mailtje of whats app bericht sturen!

info@projectfuture.nl
06-40905020

Vragen? Laat je gegevens achter

We bellen je terug

De start van nieuwe initiatieven is uitgesteld tot ten minste 2 juli a.s..

Je kunt je wel blijven aanmelden!