Lijn 83

Sector: Onderwijs

Plaats: Heijen

Wie zijn we?
Lijn 83 is een stichting die onderwijs biedt aan de scholen van de gemeente Bergen, Gennep en Mook. De scholen verzorgen dagelijks het onderwijs aan de leerlingen, leerkrachten werken in de klas en worden op sommige plekken ondersteund door de onderwijsassistentes. Al onze scholen werken door het geven van het onderwijs aan de basis bij kinderen. Elk kind een zo goed mogelijke basis proberen te geven zodat deze vervolgens door kan stromen richting het voortgezet onderwijs dat bij et kind past.

Wat ga je doen?
Je zou bij ons aan de slag kunnen gaan als taalmaatje: Taalmaatjes op school kunnen een aanvulling zijn op het leren van Nederlands in de groepen. Een taalmaatje kan met een kind of een groepje kinderen de wereld verkennen, bijvoorbeeld samen een boek gaan uitzoeken in de bibliotheek (wat is een bieb, wat voor boeken zijn er, hoe kies je een boek), een spel spelen, samen met kinderen kijken naar foto’s die er zijn vanuit het land van herkomst, met behulp van concreet materiaal kinderen kennis laten maken met Nederlandse woorden. Je leert in de stichting hoeveel het kan betekenen voor een kind door het op de juiste manier en met de juiste hulp te benaderen.

Wil je graag meer weten over Project Future? Neem dan gerust contact met ons op!

Als je je gegevens achter laat, bellen we je zo snel mogelijk terug. Natuurlijk kun je ook even een mailtje of whats app bericht sturen!

info@projectfuture.nl
06-40905020

Vragen? Laat je gegevens achter

We bellen je terug

De start van nieuwe initiatieven is uitgesteld tot ten minste 2 juli a.s..

Je kunt je wel blijven aanmelden!