Stichting IKL

Sector: woningcorporatie

Plaats: Venlo

Wie zijn we?
Bij IKL werken we uit liefde voor het landschap. Stichting IKL werkt al sinds 1981 aan de instandhouding van kleine landschapselementen in Limburg. Al ruim 35 jaar zet IKL zich met hart en ziel in voor het behoud en ontwikkeling van het landschap van Limburg. Als IKL zetten we ons onder andere in voor beheer van het landschap en meer specifiek de landschapselementen. De oude beheertechnieken zoals zeisen, knotten van wilgen, snoeien van fruitbomen en hakhoutbeheer heeft IKL hoog in het vaandel staan. Dit is echter een kleine greep uit het assortiment van de werkzaamheden die de IKL buitenkrachtbrigade uitvoert en waar jij deel van kan uitmaken.

Wat ga je doen?
Ons team bestaat uit ecologen, ontwerpers, projectleiders, uitvoerders, instructeurs en projectmedewerkers. Stuk voor stuk praktische mensen die de slag van idee naar uitvoering snel kunnen maken. Ons team werkt vol passie en inspanning voor het landschap. Je kunt bij IKL leren hoe je het landschap goed kunt beheren. Je gaat aan de slag in de buitenkrachtbrigade. Dit is een groep van 4-5 mensen die werken in het landschap onder begeleiding van één van onze instructeurs.

Wil je graag meer weten over Project Future? Neem dan gerust contact met ons op!

Als je je gegevens achter laat, bellen we je zo snel mogelijk terug. Natuurlijk kun je ook even een mailtje of whats app bericht sturen!

info@projectfuture.nl
06-40905020

Vragen? Laat je gegevens achter

We bellen je terug

De start van nieuwe initiatieven is uitgesteld tot ten minste 2 juli a.s..

Je kunt je wel blijven aanmelden!